Most Watched Genres / Types / Origins

  • Drama
  • Comedy
  • Action
  • Documentary
  • Animation

Recent reviews (57)

poster

Restore Point (2023) 

English For a Czech production, this is a very precise piece of filmmaking, nothing to be ashamed of internationally. The creators did an excellent job both in technical execution and in telling a story with a very original and well-developed idea. From the script, through the visuals, to the acting performances, everything is carefully thought out and executed. Thanks and keep it up!

poster

DogMan (2023) 

English I don't know! The film didn't particularly impress me and unfortunately, it didn't stand out in any significant way. The plot unfolded at a slow and unnecessarily drawn-out pace, which significantly detracted from its dynamics and overall appeal. Despite the creators' apparent effort to faithfully reflect the personality of the main character, the film lacked the necessary depth that would allow the viewer to relate more to the protagonist and experience their story. The tension, which should have been a key element, was missing, and despite some attempts to build dramatic moments, these efforts remained somewhat unfinished. Overall, I guess the story with the large pack of dogs just didn't seem very realistic to me.

poster

Paradise (2023) 

English This is a real success for German Netflix. The film stands out with its conceptual originality and surprisingly good quality of execution. The script brings an innovative idea that, in the context of contemporary commercial society where many strive for quick and easy wealth, feels quite realistic and relevant. Given the current boom in artificial intelligence and the expansion of technical fields, the film raises important questions about possible scenarios for the development of human future.

Recent ratings (1,437)

IF (2024)

06/03/2024

Exhale (2023)

06/01/2024

Challengers (2024)

05/31/2024

Dark Matter - Worldless (2024) (episode) (E05)

05/31/2024

Dark Matter - The Corridor (2024) (episode) (E04)

05/31/2024

Dark Matter - The Box (2024) (episode) (E03)

05/31/2024

Dark Matter - Trip of a Lifetime (2024) (episode) (E02)

05/31/2024

Dark Matter - Are You Happy in Your Life? (2024) (episode) (E01)

05/31/2024

Civil War (2024)

05/31/2024

Ads

Recent diary (14)

To bylo zas něco!! :-)

Batman V Superman - Special Event

Někdo kouká doma s přáteli na seriály, jiní tráví čas venku, v přírodě nebo chodí do kina na filmy, no a pak jsou tu ti, kteří se jen tak z ničeho nic rozhodnou zajít se svou filmovou rodinou na takovou, možná (dost hodně) trošku šílenou akci, jako je například rádoby napodobení supermanského létání. Ano, přesně tak, supermanského létání. Takové to, když ruku setnete v pěst, dáte charismaticky s nadějným očekáváním před svůj obličej, no a najednou letíte. Tedy, samozřejmě, ne úplně tak doslovně. :-)

Dne 16.3 jsem měl možnost s dvěma super lidma z týmu ČSFD navštívit speciální propagační akci distributora Freeman Entertainment, která byla uspořádána za účelem propagace aktuálně nejnovějšího a zároveň i nejočekávanějšího filmového titulu od této distribuční společnosti. Jak už popis akce asi napovídá, šlo o film Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Po příchodu do moderních prostorů Hurricane Factory v Praze jsme se uvítali, chvilkově popovídali s přítomnými, no a než jsme se stihli nadát, už se nás jal instruktor, který nás odvedl do místnosti, kde jsme byli dostatečně podrobně proškoleni o zásadách a pravidlech potřebných k praktikování létání. Rozdělili jsme se na dvě skupiny a hurá do vzduchu!! Celou tuto parádní akci samozřejmě doprovázela také všudypřítomnost dvou hlavních exhibičních hrdinů, kteří se osobně, přímo před našima očima utkali v napínavém (skoro-filmovém) souboji! Nezapomenutelný zážitek, příště bychom mohli dát třeba seskok z letadla, ne? :-)

Koukněte na video!!

 

S Martinem a Bárou. Byla to paráda! Díky moc!! :-)

Promotional 2
Promotional 2
D: Czech
08:46