Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Drama
  • Animation
  • Action
  • Adventure

Favorite actresses (10)

Rachel Weisz

Těžký tu něco vymejšlet a smolit. Mám jí rád snad ve všech filmech, co hrála. A její charisma? To by mohli rozdávat na příděly a ještě by jí zbylo na naplnění menšího oceánu. Inu, když někdo umí sympaticky hrát a ještě u toho sympaticky vypadat, nemůžu jinak, než si hezky zavýsknout. Filmový svět s ní je hned o něco příjemnější ;)

Scarlett Johansson

Říká se, že vzhled není všechno, ale taky se říká to, že se to občas říkat nemusí :) Kdykoliv se Scarlett objeví, a může jít i o úplný brak, očka se mi rozsvítí, ústa se rozšíří do takového přihlouplého úsměvu a jsem schopný filmu odkývat úplně všechno.  I když třeba mluví o tom, jak obří pavouci právě útočí na malé americké městečko. A když k tomu ještě hezky zahraje, svět se vrátí do určité rovnováhy a já začnu vždy na moment uvažovat o postu prezidenta. ( nebo o roli manžela) Především jsem si jí oblíbil díky Ztraceno v překladu a Vicky Cristina Barcelona.

Rose Byrne

Začínám si myslet, že jsem velmi povrchní člověk. Stačí aby se na place objevila sympatická postava, a už zvedám palce u nohou.. Těch hereček sice není tolik ale proboha, Jirko, dívej se taky občas na hraní a ne jen na příjemné tvářičky. Ale samozřejmě, že se dívám ;) a na některý filmy i několikrát - Ruce pryčProměna Placida LakeaMiluj mě, prosím.

Meg Ryan

Nevím proč, ale Meg byla zkrátka mým dětským idolem velikosti Kolína, po osazení africkými kmeny. (rozumněj největším meziplanetárním městem) Vždycky jsem pro ní měl slabost a i když už nějakej ten rok do ní nejsem tak "žhavej", v mé mladé duši zůstala pořád. Nijak závratná herečka to sice není, ale mé romantické já dokázala roztančit kdykoliv. Když Harry potkal SallyMěsto andělůLáska přes internet.

AnnaSophia Robb

Jsem rád, že jí Umpa-lumpové neunesli a neznásilnili a že si tahle holčina zatím stále udržuje ten roztomilej dětskej kukuč. V Karlíkovi byla opravdu perfektní a jsem rád, že se dál prokousává světem filmu. "I will be watching you!"