Most Watched Genres / Types / Origins

  • Drama
  • Comedy
  • Romance
  • Fantasy
  • Adventure

Favorite Actors (10)

Jack Nicholson

Pan Jack Nicholson mě dostane snad v každém filmu. Ať už je to srdeční záležitost Přelet nad kukaččím hnízdem, role "nerudného" dědka v Lepší už to nebude anebo snímek z poslední doby Než si pro nás přijde, kde si zahrál spolu s další nezapomenutelnou osobností, Morganem Freemanem.

Johnny Depp

Johnny Depp je miláček a jeho Střihoruký Edward je mým oblíbeným filmem už od raných let, takže má na mém Top 10 žebříčku jistojistě svoje místo. Fascinuje mě především jeho variabilita. Jisté je, že podivíni mu jdou nejlíp a s Burtonem jsou skvělý tým.

Keanu Reeves

Keanu, roztomilý drsňák. Filmy jako Nebezpečná rychlost, Ďáblův advokát, Listopadová romance nebo Constantine jsou moje oblíbené. Jen tomu Matrixu pořád nemůžu přijít na kloub. Ale ty černé vlasy, uhrančivé oči a rysy polovičního indiána mě vždycky dostanou.

Jude Law

Pro mě je Jude jedním z nejlepších herců poslední doby. Nadchnul mě především ve filmech Návrat do Cold Mountain, Na dotek, Prázdniny a Moje borůvkové noci.

Ewan McGregor

Stačilo vidět Moulin Rouge a nebylo pochyb o jeho kvalitách.

Tom Hanks

Forrest Gump, Philadelphia, Zelená míle, Zachraňte vojína Ryana, Chyť mě, když to dokážeš..to je jeden kultovní snímek za druhým. Není co dodat. Tom Hanks je herec s velkým H.

Ivan Trojan

Pro mě nejlepší český herec současnosti.