Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Drama
  • Action
  • Animation
  • Crime

Favorite Actors (8)

Alan Alda

Pro mě bude navždy Pierce, který nesnáší Barnse a Winchestera, provokuje blonďatou Margaret, po večerech pije a koketuje se sestrami z 4077, na sále zachraňuje životy, dělá reklamu na Adamova žebra a má vždycky nějakou hlášku v rukávu.

Rowan Atkinson

Moje legenda, příběhy pana Beana či seriál Tenká modrá linie znám už od dětství. Pro mně nezapomenutelně se blýskl ve filmu Johnny English, na agenta tohoto kalibru bych si opravdu dala pozor :-) Úsměv na tváři vykouzlí i ve filmech Univerzální uklízečka či Milionový závod. A nesmím zapomínat na Velkou filmovou katastrofu, kde se i při znalosti všech scén stále směju jako smyslů zbavená. Mistr britského humoru - a právem.

Owen Wilson

Ani nevím proč, ale zaujal mě. Možná za to může jeho nos :-) Filmy jako Starsky a Hutch nebo Armageddon jsou dobré, ale pro mě je nejlepší duo Owen Wilson - Jackie Chan v Tenkrát na východě a v Rytířích ze Šanghaje, tam mu to vysloveně sedí. (A mně se tam taky líbil.)

Jackie Chan

Kop sem, šťouch tam, zvládám všechno sám ! Nebojm se říci, že je to král akční komedie, jeho bezchybné rvačky jsem vždy s potěšením a napětím sledovala. Umí filmu dodat šťávu a zákeřným padouchům vyrazit dech.

Tom Cruise

Může si hrát v jakémkoli filmu, ale vždycky si představím Mavericka se svojí F-14kou kdesi ve vzduchu, nejlépe při loopingu :-) Aneb jak se kdosi zmínil v komentářích : ,,Top Gun rulez ! "

Charlie Sheen

V poslední době ho asi všichni vídáme v televizi v seriálu Dva a půl chlapa, ale ač má tento seriál nemalé kvality, Žhavé výstřely nepřekonává (nevím jak vychvalovaná Četa,ještě jsem ji neviděla a hluboce se za to stydím). O Scary Movie nemá cenu moc mluvit, jsou to filmy, které můžete vidět opravdu jen jednou a víc vás na nich pobaví komentáře spolusledujících než samotný film :-) Ale i kdyby hrál v sebevětším béčku, už kvůli němu by možná stálo za to ho vidět.

Jean Reno

Jedna z postav v Rytířích nebes. Tam jsem ho viděla poprvé. Pak samozřejmě Korsický případ, Purpurové řeky ... etc. A v mých očích je jeho nejlepší rolí vězeň z komedie Drž hubu! Nevím proč, ale jeho tajemná postava mě v porovnání s tím troubou vedle nutila ke smíchu ;-)

Gérard Depardieu

Jedna z hlavích postav francouzského herectví. Hraje přesvědčivě, zvládne humorné i vážné role, mám ho ráda. Fakt.