Most Watched Genres / Types / Origins

  • Drama
  • Comedy
  • Action
  • Animation
  • Documentary

Favorite Actors (10)

Bruce Willis

Ze silné skupiny 80./90. let akčních hrdinů je mi Willis nejvíce sympatický. Nikdy nehrál úplné superhrdiny a ve svých filmech sice končil jako vítěz, ale pomlácený, zkrvavený a sotva stojící na nohou. Možná o to větší je to sympaťák.

Denzel Washington

Jeden z nejlepších herců. Může (a umí) zahrát cokoliv od akčních superhrdinů až po obyčejného člověka od vedle.

Morgan Freeman

Morgan Freeman je pro mne PAN herec. Je neuvěřitelné, že ve svém věku má tolik energie a zvládne natočit tolik filmů a ještě ke všemu v takové kvalitě.

Matt Damon

Od dob Bournea je to jeden z mých nejoblíbenější akčních hrdinů současnosti. Mnozí sice tvrdí, že se všude tváří stejně, ale mně se jeho hraní prostě líbí.

Johnny Depp

Jeho ponoření do rolí je prostě neuvěřitelné. Nevím jestli je nějaká role, kterou by Johnny Depp nezahrál dobře. Jsem zvědav co nám předvede v budoucnosti, ale určitě to nebude nic menšího než výkon na Oscara.

Robert Downey Jr.

Herec, který se umí pohybovat od rolí vyloženě komedionálních, přes akční hrdiny až po docela vážná témata. Právě jeho mnohotvárnost je mi velmi sympatická. Ale myslím, že nejvíce mu sedí poloha skoro-vážných hrdinů, kteří utrousí nějaký ten vtípek.

Kevin Spacey

V Americké kráse byl neuvěřitelný a i když jsem pak viděl jeho starší filmy, tak tento výkon nic nepřekonalo.

Jean Reno

Jak tak koukám, tak je to jediný můj neamerický herec v mé TOP 10. Je pravda, že za celou svou kariéru vystřídal snad jenom dva výrazy tváře a usmát jsem ho neviděl snad ani jednou, ale překvapivě umí hrát nejen v thrillerech (převážně drsné detektivy), ale líbil se mi i v komediích (s G. Depardierem).

Woody Harrelson

Jeho herectví mám prostě rád. Jsou mu asi souzeny trošku střelené postavy, které jsou vždy tak trošku mimo hlavní proud a Woody je hraje s chutí a živelným stylem.

Clive Owen

Přestože Clive Owen působí poměrně nenápadně a není to typově vyhraněný herec, tak se mi líbí v trochu akčnějších polohách. Třeba v kráktometrážní sérii Hire. Za některé role by měl rozhodně dostat Oscara (Potomci lidí), ale zatím vychází naprázdno, což je věčná škoda. Ale není všem dnům konec ...