Most Watched Genres / Types / Origins

  • Action
  • Drama
  • Comedy
  • Documentary
  • Sci-fi

Favorite Actors (10)

Leonardo DiCaprio

Spojte sympatie s hereckým umem a máte Lea, můj nejoblíbenější herec vůbec. Když se řekne herec z povolání, pan Herec, je to tenhle týpek. Profík a Borec.

Harrison Ford

Han Solo, Indiana Jones a samo sebou doktor Richard Kimble !! Ford si prostě jede svoje..

Samuel L. Jackson

Jackson budí dojem absolutně vyklidněnýho týpka. I přes všechny jeho "nasraný role" na mě působí jako pohodovej člověk, se kterým se dá kdykoli pokecat a sláva mu rozhodně neleze na mozek.

Liam Neeson

Nejlepší představitel otcovskejch-mentorskejch figur na světě :D Qui-Gon Jinn, Ras-Al Ghůl, Taken otecko.. Však víme..

Gary Oldman

Ty nemáš rád Beethovena? Já miluju Beethovena! Gary dokáže zahrát všechno, od zfetovanýho policajta (Léon) po hodnýho policajta (Batman).

Edward Norton

Objevil jsem ho přes Fight Club a začal obdivovat po shlídnutí Primal Fear. Svou první rolí všechny odpálil do vesmíru, včetně mě.

Clint Eastwood

Man With No Name has a name - Clint Východní-dříví. Nejlepší westernovej hrdina, kterýho už nikdy nikdo nepřekoná, můžou se jenom porovnávat.

Ivan Trojan

Medvěd je připraven. Bezpochyby nejtalentovnější českej herec. Samotáři, Jedna ruka netleská, Četnický humoresky, Ve stínu,.. mám pokračovat?

John C. McGinley

V komediálních rolích totální bůh, ve spoustě filmů hlavně představitel vedlejších rolí alá "osina v zadku". Každopádně bez něj by Srubs nemohl existovat. Doktor Cox je geniální postava a geniálně ztvárněná!