Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Drama
  • Action
  • Animation
  • Adventure

Favorite Directors (10)

Tim Burton

Muž s fantazií, kterou by mu mohly závidět i malé děti. Jeho filmy mě ani po několika zhlédnutí nepřestávají udivovat. Burton má můj velikánský obdiv a já se nemůžu dočkat jeho dalších děl.

Quentin Tarantino

Génius a mistr dlouhých dialogů, nad kterými se člověk doopravdy nenudí, naopak mnohem víc ho to napíná (stačí si vzpomenout na úvodní scénu z Inglourious Basterds či geniální Pulp Fiction).

Steven Spielberg

Spielberg natočil spoustu filmů, které se navždy zapíší do historie. Mě si nejvíc získal Schindlerovým seznamem (i když jsem ho poprvé viděla teprv před půl rokem), ale i jinými jako Minority Report, Jurský Park, Čelisti, Indiani Jonesové atd atd... Je toho moc na jeden komentář :)

Christopher Nolan

Ať si říká, kdo chce, co chce, Nolan je pro mě jeden z nejlepších režisérů moderního filmu!

Clint Eastwood

Million Dollar Baby a Changelling - Filmy, kterými si mě Clint získal.

Zack Snyder

I když toho zatím přiliš nenatočil, myslím, že nám toho ještě hodně předvede. Vizuální perfekcionista, nad jehož filmy mi zůstává rozum stát (v tom nejlepším slova smyslu).

Nancy Meyers

Pro mě nejlepší režisérka vtipných, chytrých, romantických komedií "pro dospělé". Nespočítám, kolikrát jsem viděla Lepší Pozdě Nežli Později, ale pokaždé se u toho zasměju,

Darren Aronofsky

Získal si mě díky Requiem For A Dream a Fountain, naprosto neuvěřitelná díla.

David Fincher

Fincher je skvělý perfekcionista. Top pro mě: Sedm, Klub rváčů, Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Miloš Forman

Pro mě něco jako vzor. Muž (Čech!) jako on, který dokázal to, co dokázal, mi dává naději, že sny jsou uskutečnitelné, když to člověk opravdu chce. Má můj obrovský obdiv.