Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Drama
  • Animation
  • Action
  • Adventure

Favorite Actors (10)

Keanu Reeves

Mé nejoblíbenější role: Constantine - sexy nekompromisní vymítač ... Lepší pozdě nežli později - sexy intelektuální doktůrek ... Dům u jezera - sexy romantický architekt. Nemůžu si pomoct, jsem jenom ženská a prostě mám slabost pro tyhle typy.

Johnny Depp

Johnny je pro mě mistr herec. Zahraje zcela jakoukoliv roli a v 99% případů je výsledek excelentní. Osobně nejsympatičtější je mi v Pirátech jako zhýralý a přesto okouzlující Jack Sparrow, neskutečné sympatie a soucit ve mě vzbuzuje jako střihoruký Éda a nelze opominout čokoládově sladkého Rouxe.

Ewan McGregor

Na rovinu se přiznám, že jsem obdivovatelka spíše toho "Moulin-Rougeového" a "Obi-Vanovského" Ewana, než toho "Trainspottingového" či "Philip-Morrisovského". Ačkoliv jsou všechny zmíněné role v podání Ewana nezapomenutelné, přeci jenom kdykoliv uslyším jeho jméno, vybaví se mi především po uši zamilovaný básník Christian. Rovněž báječný zpěvák. :o)

Alex O'Loughlin

Mé srdce si získal rolí mladého krvežíznivého detektiva v sérii Moonlight. Podle mě herec s velikým potenciálem a dost mě mrzí, že není obsazován do více filmů.

Rowan Atkinson

Tenhle chlapík dal zcela nový rozměr pojmu "mimika obličeje". Jeho věčný Mr. Bean prostě nemá chybu. Trochu škoda, že mi po téhle roli nejspíš nikdy nesedne jako žádná serióznější postava.

Jackie Chan

To, s jakou elegancí dokáže tenhle sympatický chlapík skloubit postavu milovníka s komikem a brilantním mistrem bojové umění, je nevídaný.

Ian Somerhalder

Další z těch, kdo rozbouří hladinu hormonů v těle nejedné slečny. Pro mě rovněž výborný herec, kterému byl dán do vínku nezměrný sex-appeal. :X

Bill Nighy

Nepřekonatelný hlavně v Lásce nebeské a Wild targetu. Tyhle role mě vždycky zaručeně pobaví.