Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Action
  • Drama
  • Adventure
  • Fairytale

Favorite Directors (10)

Tim Burton

Žeru tu jeho fantasy a sci-fi tvorbu. I ty jeho originální pohádky. I nezapomenutelného Johnnyho Deppa, kterého obsazuje do svých filmů.

Francis Veber

Jeho filmy: "Blbec k večeři", "Drž hubu", "Kondomedie" a "Dublér"! Palec nahorů! :DDD Francouzská klasika! :)

Steven Spielberg

ČELISTI!!! Nezapomenutelný film, doteď se bojím plavat v moři díky Spilbergovi!"

Michael Bay

Film: ARMAGEDON po shlédnutí mi tekly slzy, prostě v té době jeden z mála filmů u kterých jsem dokázala sedět a ani se nepohnout i když drama nesnáším. To samé i u PEARL HARBOR. Další film: TRANSFORMERS je originál. Můj názor je, že patří k nejlepším filmům na světě. Po shlédnutí upoutávky jsem říkala, že se na to dívat nebudu, že ten film je pro přeplácané sci-fi nadšence a jediný přeplácaný sci-fi, který se mi líbil byly Hvězdné války, ale když mi o tom filmu vyprávělo spousta lidí, že je to koukatelné, tak jsem se rozhodla, že se na to podívám jen tak z nudy. Moje rada: "dejte na doporučení jiných" Může se stát, že Vás nějaký film překvapí a budete na něj vzpomínat i když Vás upoutávka spíše odradí" Bay to dokázal, je to koukatelné, ale co to píši? Ten film je naprosto strhující! Doporučuji!

James Cameron

Nezapomenutelný TITANIC, viděla jsem ho nespočetkrát. Za zmínku stojí i TERMINÁTOR originální akční sci-fi s Arniem a AVATAR boom roku 2010

Jaume Collet-Serra

Jeho první film: DŮM VOSKOVÝCH FIGURÍN mě vůbec nenadchl, nedokoukala jsem, příšerně mě nudil, jsem si říkala jaký blázen to mohl natočit, takový otravný a zdlouhavý. Další film: ORPHAN, nezapomenutelný, originální, jedinečný, šokující, to není možné, že to dokázala natočit ta samá osoba! No, tak čekám s napětím, snad něco "šokujícího" v blízké době natočí!

Ridley Scott

HANNIBAL, GLADIÁTOR and G.I.JANE jsou velkofilmy, které stojí za shlédnutí.

Václav Vorlíček

Režisér mého dětství, stále jsem dítětem, ačkoli vypadám dospěle. Kdo má rád Vorlíčkova díla je stále duší jako dítě, že svět vidí barevněji a zajímavěji, že je optimistou nebo se jím stává aspoň na malou chvíli.

Martin Frič

Když mám náladu pod psa, jeho filmy mě vždy dostanou i když jsou ze starší doby. Frič a jeho filmy mají stále své kouzlo a jsou v mé mysli a srdci nesmazatelné.

Zdeněk Troška

Nezapomenutelné SLUNCE, SENO... , podle mě by mělo prezentovat ČR na různých filmových festivalech po celém světě =DD I Troškovy pohádky jsou krásné, za zmínku stojí ANDĚLSKÁ TVÁŘ (pohádka pro dospělé) i KAMEŇÁK, který je hodnocen spíše záporně, ale mě se zdá, že není až tak špatný na zasmátí to je...