Most Watched Genres / Types / Origins

  • Drama
  • Comedy
  • Action
  • Horror
  • Animation

Diary (4)

SRY alefuj

Slibuju aleževážně, listopad řeším komentářně...Plichta s bývalým (fuj, kdo mi vzal bod?) mě k tomu nutí, stejně jako psát je mi po chuti..Znáte to, porozchodová kalba aspoň na měsíc, novovztahová kalba aspoň na dva a teď člověk honí každou minutu (jakože volnej čas.))..Jen co dokoukám skřítka, přestanu sypat písmena na FB :)

Pandon.)

Nohohele, já to četla, já vím kluci, že už Vám chybí koukat na nějakou tu buchtu na netu..Taky vím, že pokavaď se nevokážu , Váš bod patrně ochabne a zvadne..Výmluvu mám, ujové Jupíci mi stoupli na kabel z důvodu nedostatku bodů na jejich bankovním profilu, já se teď sžívám s netem jak zamlada a učím se syntax.) Ale mám červencové předsevzetí - 5 komentů týdně..větší vopruz než na základce.) Začnu hned jak sama sobě dovysvětlim Melancholii, omluvte mě, jdu ohýbat drátky.)

The Road

Dnes jsem v metru viděla ultimate souboj smradu na multidimenziální úrovni. Hlavními aktéry byli smradar válečník 23 let 76level zákoně zatuchlý proti němu se postavil smellf pušištník 52 let level 68 zmateně hnijící...sem sračka, selhala mi morálka a teď nevím kdo je králem puchu..

Milý deníčku

Ráda bych si postěžovala na místní ukrutnou rovnoprávnost pohlaví.

Veškeré nesnáze ve spojitosti s vlastní ženskostí ve mně naplno propukly zde na CSFD. Konkrétně při výběru Topek. Sil mi ubývalo v přímé úměře na rozhodnosti. U finálního výběru deseti filmů jsem byla ztracena. Po nominace 12 opic mi na mysl vytanulo Michalkovo 12 a najednou jsem nutně potřebovala místo 10 příček 11 abych mohla mít 2krát 12....Jsem žena a tohle není fér nejen v rámci rozhodnosti ale i matematiky..