Most Watched Genres / Types / Origins

  • Action
  • Comedy
  • Fantasy
  • Adventure
  • Drama

Diary (1)

Sucker Punch

Dokoukal jsem Sucker Punch... Z rozporuplných komentářů na čsfd jsem byl trochu zmatený, a to ze začátku i z filmu. První půl hodiny jsem si říkal: Whaaaoaaat?? :))

 

Jako celek bych tomu dal ale určitě nejméně 60%. Metaforicky zpracovaný film s dobrým nápadem, nakonec všechno dává smysl, ale myslím si, že pro děti do 15ti let lehce strašidelné, pro děti od 20ti let zase už lehce nudné.

(Pro muže: Masturbovat se u toho nedá, ale ženský jsou tam pěkný)

 

Co se týče detailů filmu, prostředí psychiatrické léčebny je zaručený depresivní strašák, který musí působit na každého, takže majsterštyk anebo osvědčená kvalita?:) Jinak bych to přirovnal k Charlieho Andílkům v kombinaci s Moulin Rouge za účasti nacistů z Hellboye, skřetů z Pána Prstenů a dalších až nápadně podobných postav, nemluvě o překombinovaném používání Matrix efektu a stylu boje:)

 

Ve finále se pak ale každý spokojí s notnou dávkou nadsázky a fantasy až sci-fi žánrovým zařazením, což eliminuje pohoršení z řezání katanou do železa:))

 

Jednotlivé pasáže filmu? 30% nehorázná urážka diváka...

Film jako celek? 60-70% za luxusně zpracovaný a kombinovaný děj, myslím, že co ostatní nazvou propadáky a chybami, já považuji za něco, co se zrovna k tomuhle filmu hodí a patří to sem.