Most Watched Genres / Types / Origins

  • Animation
  • Drama
  • Horror
  • Comedy
  • Action

Diary (6)

Ouija, Hobit... kino, kino, kino

Včera jsme byli v kině na filmu Ouija. Čekala jsem, že to nebude úplně něco extra, koupila jsem si popcorn, že se aspoň trochu zabavím, kdyby náhodou. No. Film sám o sobě nestál za ovace, ale byla to taková příjemně odlehčená podívaná. Je to takové klišé, lekačky předvídatelné, příšerky okoukané, až moc zvratů za sebou, přesto jsem se ráda koukla. Možná méně brekotu hlavní hrdinky a více strašení namyšlené americké mládeže. Takové rodinné drama s trochou duchů. Navíc nad náma v kině seděly nějaké pipinky, které celý film kvokaly a šustily s nějakým sáčkem od bonbonů, takže jsem měla ještě trochu víc zkalený zážitek.

Tento týden je v našich kinech premiéra třetí části Hobita. Stejně jako jsem byla v kině na Prstenu: Dvou věžích, Návratu krále (na Společenstvu ne - bylo mi cca 6 let) a Hobitovi: Neočekávané cestě a Dračí poušti, navíc mám vše načteno, nemůžu si přece nechat ujít i tenhle poslední díl. Nečekám žádný velký zážitek, konec knihy Hobita mě už moc nebavil. Velká bitva pěti armád asi není pro holku jako já :) ale i tak už to chci dojet do konce. Tak uvidím.

Ouija, Hobit... kino, kino, kino

Zpátky do formy?

Jak jsem už jednou psala, na seriály teď není moc čas, ale to bych nebyla já, kdybych si neudělala aspoň chvilku denně na jeden dva díly něčeho nového. Tak pro začátek - nová řada Supernatural. Děláte si srandu? Děj je o ničem, není tam humor (seriálu vlastní), už asi od druhé řady mi bylo jasný že Dean bude jednou démon, ale takhle jsem si to teda nepředstavovala. I tak se ale těším na další díl (ty postavy miluju!). Včera jsem ještě zkoukla American Horror Story s04e02 a pohoda, ale opět to prostě není strašidelné. Na to, že je to hororový seriál, je tam žalostně málo děsivých věcí. Ráda jsem tam opět viděla svoje oblíbené herce a dokonce je tam jedna postava, která se objevila už i v jedné z předchozích řad (neřeknu kdo, sleduj sám ;) )

Už je to dlouho

A to hodně dlouho. Co jsem se naposledy dívala na seriál :/ Ani na to nemám čas. Jen v práci ve chvilkách volna se vracím k Červenému trpaslíkovi. A opět jsem se do něho zamilovala. Nejvíc fandím Listerovi, líbí se mi, jak je hloupoučkej :D ale budu se snažit sem občas něco přidat, ať to vůbec má cenu, že jsem tady :D No nic, přichází chvíle volna, jdu si pouštět další díl.

Achjo

Začala jsem chodit do práce, kde jsem i s dopravou takřka celý den a nemám čas sledovat seriály. A normálně úplně trpím :D potřebuju svou dávku, už z toho mám absťák!

Supernatural!

Tak je to cca 8 dní co jsem se začala dívat na Supernatural. Jsem právě na začátku 6. série a nemůžu přestat :D miluju to! Jsou supr :) Už ani nevím, jestli vůbec vyšly nějaký další díly Salemu, jsem zaneprázdněná tímhle :D ale nevím jak to ponesu, až se dodívám do konce 9. série a zase budu čekat půl roku i na tohle :D

Nový seriál?

Už dlouho přemýšlím, jaký další seriál začnu sledovat. American Horror Story začne až na podzim, takže mám celý prázdniny utrum. Začala jsem Salem, ale ten vychází týdně a co ty ostatní dny? Tak jsem začala sledovat Sleepy Hollow, jenomže ejhle! Konec první řady a druhá v nedohlednu...a tak se ptám, jestli máte někdo nějaký tip na podobné seriály. Dneska jdu vyzkoušet prvních pár dílů Lovců duchů. Znám ten seriál, ale pořád jsem se mu tak nějak vyhýbala. Tak tomu dám šanci a uvidím, jestli mě to chytne :)

Nový seriál?