Most Watched Genres / Types / Origins

  • Drama
  • Comedy
  • Crime
  • Action
  • Fairytale

Diary (5)

Wolyň

Odvrácená strana lidského charakteru, to nejtemnější v nás  otevře proud nenávisti a neuvěřitelné zvrhlosti jakého je člověk schopen. Jsme nepoučitelní,  historie se opakuje,  ale přicházejí bohužel další kteří zneužívají  lidské pošetilosti, netolerance, závisti, nenávisti, falešné viry v boha,  národ, rasu, aby dovedli člověka až za samou hranici jeho morálního kodexu. Wolyň, nešťastné místo v nešťastné době, kde plakal i kámen skrápěn lidskou krví a  člověčenství se proměnilo v prach beznaděje a zoufalství.  Prozřeli jste, vy všichni potomci národů, kdy vaši předkové ztratili rozum v krvavém opojení?  Tento film vypráví příběh který má varovat člověka před sebou samým pro časy budoucí a nedopustit  jeho opakování, ale vše se na jiných místech a v  jiných podobách bohužel vrací, jako by nás krutá minulost stále doháněla. Film který rozesmutní i tu nejotrlejší duši a přivede nás k zamyšlení nad sebou samým.  Vynikající filmové zpracování něčeho co se nemělo nikdy stát

Vinnetou - Nový svět

Kolik možností měli noví tvůrci, jak mohli zpracovat románovou předlohu K. Maye?

Vlastně se to tak  od původních filmů Haralda Reinla neliší a už vůbec ne od knihy K. Maye, protože ta základní myšlenka je stejná, jen je to mnohem syrovější, realističtější a bohužel  pravdivější ve smyslu lidské chamtivosti a mezirasové nenávisti.

Operace Daybreak - Karosa ŠM11 1:38:48

Německá jednotka přebíhá Resslovu ulici od kostela sv. Václava na Zderaze k chrámu Cyrila a Metděje a za nimi (směr Jiráskův most) přejíždí autobus MHD Karosa ŠM11. Vysoká úroveň pražské MHD  v roce 1942 !

ČSFD 100%

Případy 1. oddělení

Pokud by bylo možno dát na ČSFD 10*, tak by je tento krimi seriál ode mě dostal a jsem sám proti sobě, že souhlasím s ukončením tohoto mistrovského díla, která vrátilo reálný pohled na práci kriminalistů, protože tak zůstane legendou a vzorem pro ostatní filmaře kteří se pokusí v tomto žánru pokračovat.

Kauza "verbal" a Padesát odstínů šedi.

To je hodnocení filmu nebo písemná onanie? Kolik času ho stála ta porno recenze, nebo co to má být?
Ten člověk, který to napsal má v prvé řadě problémy s vlastní identitou a osobností.
Uspokojuje tím sám sebe, nebo chce na někoho udělat dojem jaký je kabrňák? Předvádí tady vlastní sny,  které by reálně rád prožil?
To je duševní mrzák  povyšujíc  vlastní ubohost a zakomplexovanost na názor, který má ovlivnit všeobecné mínění o tomto  filmu.
To není hodnocení filmu jako takového, ani literární předlohy, ale egoistická, zvrhlá a hlavně neskutečně trapná demonstrace jeho vlastních úchylných myšlenek. Snaží se urazit všechny a všechno co s tím filmem souvisí, ale ukazuje hlavně sám na sebe jaký je omezenec.