Most Watched Genres / Types / Origins

  • Action
  • Horror
  • Drama
  • Comedy
  • Animation

Favorite Directors (7)

Clint Eastwood

Skvělý herec a ne méně stejně skvělý řežisér. Především v Million Dollar Baby a Gran Torino které také považuji za nejlepší jeho filmy vůbec.

Christopher Nolan

Brilantní režisér který především (alespoň pro mne) vytvořil dokonalého Batmana na filmovém plátně, je pořád dost k neuvěření že jeho Batman: Begins a stejně tak The Dark Knight hravě předčili všechny Burtonovi Batmany.

Mel Gibson

Ve Statečném srdci jednoznačně nejlepší herec i režisér (hlavně v tom hereckém výkonu podal něco neuvěřitelného) Jinak velice dobrý ve Znamení, Patriotu a nebo v komedii Po čem ženy touží, a taky skvěle nadaboval Rockyho ve filmu Chicken Run :-D

James Wan

Saw je pro mě jeden z opravdu nejlepších filmů ve svém žánru (hlavně na první shlédnutí ve mě zanechal neuvěřitelné pocity) Jinak je to dle mého (hlavně v současnosti) nejlepší hororový režisér. Více o tom svědčí Dead Silence, Insidous a nebo brilantní V zajetí démonů. Ovšem i takový Rozsudek Smrti není vůbec špatný film.

Peter Jackson

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu je dle mého snad nejlepší filmové zpracování knihy. Dále například King Kong i Pevné pouto jsou alespoň pro mne skvělé filmy. Hobbit sice dopadl zklamáním u mě ale to nemění nic na tom že zůstane zde v mých oblíbených.

Matthew Vaughn

Matthew ty jeden šílenče moc ti děkuji za Kick-ass a za X-Men: First Class :-) určitě se někdy podívám na Kingsmana a zpětně potom na Hvězdný prach.