Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Drama
  • Action
  • Animation
  • Adventure

Favorite Actors (10)

Leonardo DiCaprio

Můj top číslo 1. herec. Nehraje jen pro prachy ale role si vybírá a dost jich také odmítá. Ne všechny jeho filmy jsou dokonalé ale minimálně 8 filmů je top klasika.

Počátek, Prokletý Ostrov, Pláž, Skrytá identita, Úplné zatmění, Titanic, Chyť mě, když to dokážeš, rvacuv denik

Tom Hanks

Herec, který dokáže zahrát snad vše. Pro mě číslo jedna je Trosečník a Zachraňte vojína Rayena. Jinak samozřejmě Forest Gump, Philadephia, Apolo 13 a další.

Morgan Freeman

Velmi charismatický herec. Jeho top role: Vykoupení z věznice Shawshank, Milion dolar baby a Sedm.

Will Smith

Sci-fi můj nejoblíbenější žánr, proto je u mě Will v top 10. Filmy: Muži v černém, Já robot, Já legenda, Den nezávislosti

Jaroslav Dušek

Chtěl jsem tu mít alespoň jednoho Českého herce. Dlouho jsem váhal koho. Nakonec jsem vybral Duška, protože zahrál snad ve všech největších českých filmových klasikách a vždy se dokázal perfektně přizbůsobyt do role. mám ho i rád proto, že je takový trochu blázen a podivín :-).

Role: Musíme si pomáhat, Pupendo, Pelíšky, Horem pádem, Želary

Keanu Reeves

Jak jsem psal. Sci-fi je můj top žánr a Matrix je moje srdcovka. Keanu Reeves zvládl tuto roli na jedničku. Další jeho slušné filmy: Ďáblův advokát, Konstantine, Den, kdy se zastavila země.

Sylvester Stallone

Herec mého dětství. Viděl sem s ním snad 30 filmů. Je to klasik: Rocky, Rambo a další... Nejvíc se mi líbí jeho film Do Útoku a hlavně ta hudba v tomto filmu.

Russell Crowe

Sympaťák. Dokáže se velmi dobře vžít do role. Filmy: Těžká váha, Gladiátor, L.A. Přísně tajné a hlavně jeho top role Čistá duše.

Heath Ledger

Skoda ho! Role: temny rytir, zkrocena hora, legendy z dogtownu, Patriot

Edward Norton

Co role to bomba. Role: kult hakoveho krize (srdcovka), klub rvacu, cerveny drak, prvotni strach, 25. Hodina, Iluzionista a dalsi