Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Action
  • Animation
  • Drama
  • Horror

Favorite Actors (10)

Jan Werich

Pan Werich byl opravdu bodrý chlapík, neuvěřitelně humorný, inteligentní a zábavný a moudrý, a přestože se nacházel v dobách, kdy nemohl zcela naplno vyniknout, jeho genialitu i talent bylo přece jen možné zachytit a jsem za jeho přínos neuvěřitelně moc vděčný.  

Vlasta Burian

Pan Vlasta Burian, Král Komiků dostál svému přízvisku a právem. Je to náš vlastní a osobní strážce humoru a jeho odkaz je natolik znatelný a nedostižný, že již po generace nepřestává bavit. Nelze ani slovy vyjádřit, jak moc byl excelentním bavičem.

Rudolf Hrušínský

Charismatický a nezaměnitelný. Talentovaný a jedinečný. Pan Rudolf Hrušínský byl skutečně hercem, jehož talent se, dle mého zdravého úsudku, naplno ukázal ve filmu Spalovač mrtvol, kde opravdu jeho vlohy dosáhly maxima.

Jan Tříska

Pan Tříska, jehož serióznost vepsaná ve tváři, jeho asketičnost, snaživost, kterou doslova oplýval celou vší podstatou, katapultovala jej mezi hereckou elitu. Po zhlédnutí Krále Leara, jsem si jej vtiskl hluboko do srdce i paměti jakožto Pana Herce s neuvěřitelným talentem. 

Zdeněk Svěrák

Pan Svěrák se pro mne stal symbolem něčeho krásně příjemného a lidského. Je to opravdu přirozený člověk a herec, jehož sympatičnost strhla mě hravě s sebou a jeho nadaní je tak skvělé, jak jen je skvělý on sám.

Tom Hanks

Prvně si mne získal filmem Velký, pak si pan Hanks našel pohodlné místečko v mém srdci, kde se usadil, filmem Forrest Gump, kde se herecky vyřádil na výbornou a nutno podotknout, s veškerým dovolením, že je to nejpřednější zahraniční herec, jakého znám a kterého moc rád uvítám v každém filmu.

Benedict Cumberbatch

Zpočátku, abych se tak přiznal, byl pan Benedict Cumberbatch velkou neznámou, avšak zajímavou tváří, která se začala šplhat nahoru tak rychle, až mi byl osobně nesympatický. Jak jsem jej neznal, obával jsem se, ale po Sherlockovi bylo vše jinak a tehdy pochopil jsem, jak je možné, že si pro sebe dokázal urvat tolik pozornosti. Je to špičkový herec.

Mark Hamill

Tady je to ovšem jasné. Pan Mark Hamill je Luke Skywalker a ještě mnohem více. Ačkoli se jeho talent projevil, neměl takovou možnost vyniknout, avšak jeho tvář, charisma i hlas jsou nezaměnitelné a skvostné.

Harrison Ford

Pravděpodobně ano… Pan Harrison Ford si mne získal svou rolí ve Star Wars, avšak je daleko více, o mnoho více, za co mu být vděčný a čím jako herec přispěl a jakou legendou se dozajista stává. Nerad bych něco řekl nesprávně, legendou však už je, ale tou opravdovou, se teprve stává.  

Bruce Campbell

Sympatická tvář, hlas i hlášky, kterých užil pan Campbell ve filmech Smrtelné zlo a Armáda temnot, jsou prostě boží. Pro mě je to určitě jeden z nejlepších herců, který si pochvalu, ocenění a slávu zaslouží.