Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Crime
  • Animation
  • Fairytale
  • Drama

Favorite actresses (10)

Sigourney Weaver

Je krásná a přitom nemá nic, co by krásná žena měla, podle tradičních norem mít - úzké rty, extrémně štíhlá postava, zvířecí zuby, evidentní inteligence.....a přesto je krásná. Až sálá vnitřní oduševnělostí, jde z ní obrovská síla a to v každé roli. Moje nejoblíbenější. Až tak, že jsem schopna jí odpustit jakýkoliv filmový škvár. A že jich má na svědomí minimum.

V mnoha životopisech této herečky jsem se dočetla, že "jméno Sigourney si herečka zvolila podle hlavní postavy Sigourney Howardové z knihy Velký Gatsby, s níž se plně ztotožnila"....je kouzelné, jak tento nesmysl od sebe všichni opisují. Stačí si přečíst Velkého Gatsbyho a každý, kdo to udělá, zjistí, že najít tuto "hlavní postavu" v ději, mu dá sakra zabrat.:-).....herečce se asi prostě jen zalíbilo to originální jméno........

Nataša Gollová

Eva tropí hlouposti - Drahé tety a já......tolik vody uplynulo, mezi těmito rolemi, tolik trápení a životních nesnází si herečka odžila a přesto je v obou rolích stejně báječná, inteligentně vtipná a profesionální. Škoda za tu obrovskou časovou prodlevu, kdy nemohla hrát hlavní role a pouze paběrkovala, náš film tím nenahraditelně přišel o mnoho.

Maggie Smith

Vražedně kouzelná Univerzální uklízečka, zástupkyně ředitele v Bradavicích, babička v Hookovi.......jak to ta paní ve svých letech rozjíždí čím dál líp. Je elegantní, úctu vzbuzující, i přes pokročilý věk stále zvláštně krásná a neuvěřitelně vtipná.